Pasiune & Profesionalism

Profesional,

          Sunt este psihoterapeut specializat în psihoterapie integrativă, membru acreditat al Colegiului Psihologilor din Romania, cu drept de liberă practică în domeniul psihologiei clinice, psihoterapiei, al psihologiei transporturilor, psihologia securității naționale, psihologia muncii și psihologia educațională. Cu o activitate intensă și înițiative îndrăgite de sprijinire a comunității prahovene, am creat – Cabinetul de Psihoterapie, Dezvoltare Personală, Logopedie, Evaluare&Terapie ABA,  în Vălenii de Munte  – loc unde toți oamenii dornici de o viață mai bună și împlinită sunt asteptați să descopere și să învețe cum pot depași încercările grele ale vieții.

          Sunt recunoscătoare că am avut ca profesori importanți psihologi, atât din România cât și cei mai recunoscuți psihoterapeuți din Europa : Kenneth Evans, Gina Chiriac, Coralina Chiriac, Angela Carr, Joanna Kato, Ștefan Cepoi.

          De-a lungul timpului am mi-am alcătuit portofoliul profesional cu peste 60 de diplome de la cursuri de speci alizare atât în tară cât și în Europa.

         Viziunea mea concepe acțiunea de redobandire a stării de bine printr-un proces orientat înspre rezultate. Pornind de la analiza situației tale actuale vom explora împreuna provocările și obstacolele cu care te confrunti pentru a scoate la suprafață ce este mai bun în interiorul tău cu scopul de a descoperii strategii de acțiune ce te ajuta să-ți creezi viata pe care ți-o dorești.

          Abordarea pe care o practic se întemeiază pe un model integrator al manifestărilor psihologice, somatice şi spirituale.

          Serviciile pe care le ofer sunt dintre cele mai diverse: psihoterapie, consiliere psihologică, autocontrol, psihosugestie, tehnici de relaxare, terapii complementare: vindecare prin diverse metode energetice, metode alternative de restabilire și intreținere a stării de bine în plan fizic, emoțional, mental și spiritual, hipnoză.

Sunt psiholog, formator și psihoterapeut, membru al Colegiului Psihologilor din România, identificată cu codul 19507 acreditată cu drept de liberă practică pentru:

-psihologie clinică,

-psihoterapie integrative,

-psihologia transporturilor,

-psihologia muncii,

-psihologia educațională,

-psihologia aplicată în domeniul securității naționale.

        Metodele utilizate pe parcursul procesului de dezvoltare sunt selectate în funcție de situația cu care te confrunți, astfel încât să găsești soluții eficiente la provocările vieții.

 

Personal,

        Sunt o persoană perseverentă, îmi place să acționez în cel mai calitativ mod. Cei peste 10 ani de activitate cu oamenii, din diferite domenii, de la tineri instituționalizați până la politicieni, au avut un impact considerabil asupra existenței și dezvoltării mele.

          Îmi place foarte mult să cunosc oamenii, să descopăr cele mai frumoase părți ale lor și implicit să mă bucur împreună cu ei de reușitele pe care viața ni le oferă!

          Călătoresc foarte mult și mă simt excelent atunci când ajung în locuri noi și prea puțin vizitate. Natura mă relaxează și îmi dă forță să îmi pot pune gândurile în ordine. Soarele este cel care îmi dă mereu energia de care am nevoie să fac absolut tot ceea ce îmi propun! 

         Scriu proiecte pentru dezvoltarea tinerilor defavorizați și le implementez în multe județe din țară! Îmi bucur sufletul atunci când inițiez activități caritabile, terapie ocupațională, oferindu-le copiilor metode variate, distractive, plăcute și relaxante precum: ateliere de desen, de reciclare creativă, povești terapeutice pentru a îmbogăți deprinderi cognitive, motorii și în special pentru  ca aceștia să își crescă nivelul încrederii în propriile forție!

          Din punct de vedere educațional, am terminat Facultatea de Administrație și Management Public, Facultatea de Jurnalism și Psihologie, Masterat în Administrație Publică și Integrare Europeană, de asemenea am terminat un program masteral pe Diplomație Culturală, Masterat în Psihologie Clinică și în prezent sunt doctorandă în domeniul psihologiei la Chișinău.

        Mă bucur că ai avut curiozitatea de a mă cunoaște în acest fel și te anunț, pe această cale, că mi-ar face o deosebită placere să te cunosc și eu !

Îți doresc un drum minunat prin viață!

 

Cu căldură,
PSIHOTERAPEUT
Mădălina ANDREI
    +4 0764 040 555
  psihoterapeutmadalinaandrei@yahoo.ro