Dezvoltare personală

 

”Dezvoltarea personală este despre ceea ce faci, ceea ce simți și mai ales despre ceea ce ești. ”

Atunci când nu suntem mulțumiți de una sau mai multe dintre aceste 3 direcții, înseamnă că nu suntem ”congruenți cu noi înșine”. Starea de ”congruență” este acea stare în care fiecare fibră din noi este în acord și nu există niciun fel de conflict intern.

Pare un concept pretențios și o stare pe care doar unii dintre noi o pot avea. Adevărul este că oricine poate ajunge acolo, însă, ca orice lucru pe care ți-l dorești, trebuie puțin exercițiu și implicare pentru a-l obține.

Pentru atingerea stării de congruență este necesar să se schimbe ceva în viața ta! 

Doar două lucruri îți pot schimba viața: ceva nou intră în viața ta sau ceva nou se întâmplă în interiorul tău.”

Această metodă se concentrează pe schimbarea ”interiorului” tău. Practic, prin instrumente specifice,  vei găsi răspunsurile la următoarele 4 întrebări:

Unde te afli acum?

Majoritatea oamenilor își setează obiectivele și fac tot felul de planuri în vederea atingerilor fără să își facă mai întâi o evaluare a stării prezente decât în primul. Interesantă este posibilitatea ca indiferent de destinația aleasă să obții ceea ce vrei cu adevărat și împreună putem descoperi într-un mod sănătos acest lucru.

Unde vrei să ajungi?

De abia după ce avem o evaluare corectă a situației prezente a vieții tale, ne putem da seama de ceea ce vrei cu adevărat de la viață, pe ce drum îți va fi bine să mergi pentru a-ți atinge obiectivele.

Care este drumul?

Acum că știm unde ne aflăm și unde vrem să ajungem, a venit momentul să configurăm împreună traseul tău optim.

Cum îmi pot ține aproape familia și prietenii în acest drum?

Avem punctul de plecare, punctul de sosire și traseul dintre cele două. Este momentul să contribuim și să îi influențăm pe cei din jurul nostru pentru a se dezvolta la rândul lor și totul începe cu tine!

Fă-ți o programare și vezi cum arată starea ta ideală!

 


Programări la:
    +4 0764 040 555
  psihoterapeutmadalinaandrei@yahoo.ro

Save