Psihoterapie

Psihoterapie -porție de sănătate pentru suflet!

 

Psihoterapia constă într-o discuţie într-un spaţiu securizant, special amenajat pentru confortul fizic și spiritual. Terapia presupune o relaţie de comunicare profundă bazată pe încredere reciprocă, semnându-se și un contract de confidențialitate,  între cel aflat într-un moment de disconfort, de suferinţă psihică sau cu o nevoie de auto-cunoaştere şi terapeutul pregătit să ofere un ajutor specializat.

Puţini oameni ştiu însă că psihoterapia poate fi folosită şi ca metodă de dezvoltare personală, autocunoaştere, optimizarea şi creşterea adaptabilităţii, adică de obţinere a unui anumit confort psihologic, mobilităţii şi creativităţii, optimizarea comunicării interpersonale şi chiar a relaţiilor sexuale, de determinare a acelor mecanisme de adaptare care să ne facă mai rezistenţi în diverse momente dificile de viaţă, să ne exprimăm mai bine şi în folosul nostru emoţiile, nevoile, sentimentele trăite, de a deveni mai responsabili în acţiunile noastre.

Câteva secrete pe care trebuie să le ştii despre psihoterapie:

În cadrul psihoterapiei nu ţi se prescriu medicamente; psihoterapia este diferită de consultaţia psihiatrică!

Psihoterapia poate fi privită ca o metodă complementară la tratamentul medicamentos în diverse afecţiuni cum ar fi: tulburări psihotice, tulburări depresive, tulburări de alimentaţie, diverse dependente, etc.; alături de medicamente, care au rezolvat o anumită problemă medicală, psihoterapia poate ajunge la cauza care a declanşat acea stare sau boală.

Din acest motiv și din experiența acumulată de-a lungul anilor, consider că nu există nimic ce nu poate fi tratat într-un mod terapeutic!

 

Așa că, dacă îți dorești echilibrul în viața ta, ai atacuri de panică, stări depresive, rău demașină, de avion, te aștept în cabinet pentru a scăpa de tot ceea ce te frământă!

   


Programări la:
    +4 0764 040 555
  psihoterapeutmadalinaandrei@yahoo.ro